Ofroj pune
271

Përmbajtja

BostonGroup ofron pune per nje rrobaqepse, kandidatja duhet te ket perovoj me perde, orari i punes dhe pagesa sipas pervojes se punes, Adresa magjistralja Prishtine Ferizaj km 7 ne Çagllavic / Prishtine.