Ofroj pune
1384

Përmbajtja

Hotel Begolli ofron pune per 1 recepcionist.

- Njohja e gjuhes Angleze eshte e obliguar.
- Orari dhe pagesa sipas marrveshjes.
- Të interesuarit të lajmërohen deri ne ora 18:00h

Adresa rruga Maliq Pashë Gjinolli nr8, Prishtinë
Info: 038244277 ose 044244277