Ofroj pune/vozites
1167

Përmbajtja

Radio Taxi GETI shpall konkurs per vende te lira pune ne poziten Shofer Taxi. Te gjith pesonat e interesuar te kontaktojn ne numer e telefonit, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa rruga Pro i Njelmt Shkabaj/Prishtiine.