Ofroj pune
997

Përmbajtja

Work Italy në emër të një Klienti të saj të rëndësishëm Italian Lider në sektorin e transportit kombëtar dhe ndërkombëtar, kërkon të punësojë menjëherë punonjës në profilin e mëposhtëm:

Mekanik kamioni, i cili duhet:

-Të ketë ekperincë pune në riparimin e kamioneve (nqs keni eksperience pune si mekanik makinash kompania ju ofron stazh per te mesuar punen Falas)
-Të dijë mirë italisht
-Të kenë disponibilitet për të punuar 2 javë në Itali dhe një në shtëpi.

Garantojmë seriozitet maksimal nga kompania jonë, kontratë sipas rregullave të Republikës së Shqipërisë, pagë superiore, Sigurime shtesë dhe Shërbime shëndetësore.
Aplikimet pranohen në adresën e emailit të shënuar më poshtë: [email protected] ose mund të kontaktoni në nr. +355 675002124.
Ndaj, lutemi të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre sa më parë në adresën e sipër përmendur.
Adresa rruga Egnatia lagjja nr4 ne Durres/Shqiperi