Ofroj pune
1759

Përmbajtja

Kompania e pastrimit PAQT ofron pune per punetore/femra per pastrim dhe mirmabjtje, orari i punes me marrveshje pagesa 270+bonus, Adresa rruga Rrahim Gërbeshi nr.18 lagjja Emshir ne Prishtine.