Ofroj pune
1383

Përmbajtja

HARK Furniture ofron pune per 2 punetor per montimin e kuzhinave dhe orendive të tjera, Të gjithë të interesuarit të lajmërohen në numrat kontaktues, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Magjistralja Prishtine Mitrovice ne Shkabaj.