Shes paisje per bletari
1653

Përmbajtja

Shes paisjet per bletari si:

- 13 sanaka janë me vojshtina të vjetra të pastruar dhe të dezinfektuar, të gatshëm për punë.
- 9 sanaka janë të pastruar dhe të deznifektuar dhe janë më tela të vendosur.

Dhe janë dy katë të pastruar po ashtu janë edhe me tel.
Paisjet janë kto:

- 17 ushqimore
- 1 kapel/sheshir
- 1 shpuse për rama
- 1 dalt
- 1 tymse e madhe
- 1 tymse e vogël për Varo
- 1 Fshis
- 1 xham smadhues
- 1 Rezervar për ujë.
Paisjet ka mundsi te shitne ndaras dhe komplet.

Inofo: 044 225 772