Aplikimi per Grante ne Ministrin e Bujqesis
1768

Përmbajtja

Fermer të nderuar,

Afati për aplikim për #Grante2020 në Minstrinë e Bujqesisë, Pylltarisë dhe Zhvllimit Rural është hap prej datës 20.07.2020 deri me 20.08.2020 . Për të gjithë ata që janë të interesuar të aplikojnë për #Grante2020 ju ftojmë që të na shkruani ose të na thirrni në numrat tanë te telefonit që të informoheni për detaje.
Zyrat tona gjenden ne Prishtinë te “Parku i Qytetit”
Tel: +383 44 329 891
Email: [email protected]