Ofroj pune
628

Përmbajtja

RRONI TIR SERVICE ofron pune per mekanik dhe elektricist per service, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Magjistralja Prishtine - Ferizaj KM11, Konjuh Lipjan.