Shes Opel Astra 1.8 GTC, benzin
138

Përmbajtja

Shes Opel Astra 1.8 GTC, benzin, viti i prodhimit 31/10/2007, sportiv, ngjyra e kuqe metalike, me dy dyer,te kaluara 257660KM, në gjendje shumë të mirë, me të gjitha servisët e bëra tek pergjejesit e Opelit, vetura posedon goma të verës dhe të dimrit me bandasha të verës origjinal në alumin nga Opel dhe me të dimrit normal, me tabela të Kosovës, çmim sipas marrveshjes.