Jap me qira loklain 56m2 kati predhese / Prishtine
1448

Përmbajtja

Jap me qira loklain 56m2 kati predhese ish rruga e Dubrovnikuat lagjja Aktash përballë Hotel AFA ne Prishtine. Lokali gjindet në pjesën kryesore të hyrjës së kompleksit të ri DERIN Residence i ndërtuar në vitin 2019. Lokali ka hapësirë shumë të përshtatshme dhe të shfrytëzueshme. Posedon pjesën e terasës me gjelbërim, si dhe ka vend parkingje per vetur, çmimi sipas marrveshjes.