Ofroj pune
701

Përmbajtja

Baron Lounge Bar ofron pune per nje shankiste me pervoje pune te interesuarat te lajmerohen ne lokal ose te na kontaktojn ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa rruga Agim Ramadani ne Prishtine.