Ofroj pune
2642

Përmbajtja

"Top Service" ofron pune per punetor meshkuj per pastrimin e xhamave, mosha e preferuar nga 18-30 vjeç,
orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Emshir ne Prishtine