Ofroj pune
1806

Përmbajtja

Ofroj pune per nje ndihmse ne punet e shtepis dhe ndihmse ne perkujdesjen e femive, kandidatja duhet te na dergoj nje CV, te ket shkollen fillore dhe te mesme te perfunduar ta ket nje referenc qe ka punuar dikun me heret, leternjoftimin, marrveshja do te jet reciproke me nje jave pune provuse duke u pershtature te dy palve pastaj me kontart afatgjate. paga do te jet sipas marrveshjes, preferoj qe kandidatja te jet nga Prishtina dhe te ket pervoj pune me femi. Orari i pune nga ora 08:00h - 17:00h / e Hene - e Shtune. Adresa: Lagjja Veternik ne Prishtine