Ofroj punë
294

Përmbajtja


Agjensioni liberty ofron pune per 2 asistente femra, mosha e prefruar nga 18-35 vjeçe, orarii punes nga ora 10:00h / 17:00h, pagesa 300€+bonus.

- Detyrat dhe përgjegjësitë:

/ Menaxhoj me efikasitet procesin e punës në zyre

/ Menaxhoj të gjitha proceset operative të zyres

/ Menaxhoj dhe motivon stafin në arritjen e planeve dhe objektivave të caktuara,

/ Përcaktimi i aktiviteteve mujore dhe përcjellja e aplikimit të tyre në mënyrë efikase,

/ Mbikëqyrë dhe mbanë përgjegjësi për procesin e aplikimit të dukjes vizuale të zyres

/ Raporton sipas kërkesës, në baza ditore, mujore dhe vjetore, etj.

- Kualifikimet e kërkuara dhe kriteret:

/ Aftësi të shkëlqyera komunikimi, fleksibilitet dhe punë e shkëlqyer në grup,

/ Aftësi udhëheqagjensioniliberty@gmail.comëse dhe interpersonale,

/ Aftësi të shkëlqyera planifikuese dhe monitoruese,

/ Aftësi të menagjimit të punës nën presion të kohës,

/ Të jetë energjik, të ketë iniciativë dhe kreativitet,
Kandidatet duhet ta dergojnë CV ne email zyrtar, agjensioniliberty@gmail.com, info +38343923318
Adresa Buleverda Nene Tereza 16 nr.46 kat i -III- nr 9 ne Prishtine.