Shes lokalin 85m2 kati perdhese / Prishtine
28

Përmbajtja

Shes lokalin 85m2 kati perdhese afer stacinoit te autobuseve rruga per ne Emshir ne Prishtine. Lokali e ka mundesin e shfrytezimit si nje lokal ose dy lokale ne tedy pjeste e lokalit ka banjo dhe hyrje, çmimi sipas marrveshjes.