Jap me qira lokalin 70m2 kati perdhese / Fushe Kosove
1253

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 70m2 kati perdhese ne Fushe Kosove lokali eshte i përshtatshëm për shumë lloje veprimtari lokali posedon dy hyrje (një nga rruga kryesore dhe një tjetër nga komplekset banesore direkt përballë lokalit). Çmimi sipas marrveshjes.