Jap me qira lokalin 75m2 kati perdhes / Prishtine
787

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 75m2 kat perdhese lagjja e Muhaxherve ne Prishtine lokali ka mundesi te ndahet ne dy lokale me nga 40m2 dhe 30m2 eshte vend i pershtshem per shum lloj veprimtari biznesi. Çmimi sipas marrveshjes.