Shes ose Nderroj Nissan cab star
77

Përmbajtja

Shes ose Nderroj Nissan cab star 3.0 diesel, viti i prodhimit 2000, goma te dimrit te pa perdorura, rimorkio 4x50cm, gjersia e rimorkios 2m, te kaluara 170.000KM, automjeti eshte ne gjendje te rregullt shumi ruajtur, automjeti eshte i pa doganuar dhe e ka nje xham te krisur, çmimi 2.900€ht pa dogan dogana i bohet deri ne tablea 800 maximum 900 e mund te vozitet me kate ose bej nderrim me ndonje veture.