Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Fast food Pika 1 ofron pune per nje kamarier, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si enelarese, per perkujdejen e femive, pastrimin e banesave, ne ndonje furr ose market kam perovoj pune edhe ne kuzhine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Agjencioni Esenca ofron pune per Ndihmëse Asistente (F) për punë Zyrë dhe Agjentë (M) për punë në teren (Qytet) Detyrat e punës për Agjentë janë Bartja e klientëve në adresat e caktuara, shpërndarja e materialit...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restaurant Te Pula ofron pune per punetor 2 Kamarier 1 Banakiere 1 Shofer/delivery Kërkohen të rinj të motivuar për plotësimin e pozitave të cekura më lartë në Restaurant në Prishtinë Rr.Tahir Zajmi (Emshir) . Nga...