Ofroj pune
640

Përmbajtja

Kompania ATEx ofron pune per shofer/vozites-drejtues mjeti profesionistë dhe te komunikueshem te cilet duhet te plotesojne kushtet e meposhtme:
Te kete Deshmine e taksistit
Te kete patente te klasit "D"
Te kete njohuri te mira te rrugeve te Tiranes
Perben avantazh njohja e gjuhes Angleze
Të interesuarit të kontaktojnë në numrin e mëposhtëm të telefonit ose mund të dërgoni email adresën [email protected],
Adresa rruga Donika Kastrioti, vila nr 9/1 ne Tiranë-Shqiperi
Info: +355 67 5000 300