Ofroj pune
303

Përmbajtja

evroTarget L.L.C ofron pune per punetor. Kualifikimet / Të njoh mirë gjuhën Gjermane / Aftësi të mira komunikuese / Aftësi për punë ekipore / Entuziast për të punuar me klient. Çfarë ofrojmë / Stabilitet kontraktual në respektim të plotë të ligjit të punës / Pagë të lartë dhe të rregullt / Zhvillim i stafit nëpërmjet trajnimeve brenda dhe jashtë vendit / Sigurim shëndetësor / Ambient modern dhe të sigurt të punës / Shujtë ditore, kafe, çaj dhe ujë pa kufi / Ju lutem dërgoni CV-në tuaj email hr@evrotarget.com. Dresa rruga Alpet Shqiptare pn ne Prishtine ose rruga Isa Kastarti nr104 ne Prishtine. Info 038 406 700