Ofroj pune per 5 punetor
522

Përmbajtja

ARD Fashion Factory ofron pune per 5 persona, nje rrobaqepse me pervoj pune, praktikante, nje punetore per hekurosje, nje punetore ndihmse, nje kuzhinjer me gjysem orari, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Apollonia ne Fushe Kosove.