Jap me qira katine e shtepis 100m2 kati i -III- / Prishtine
2772

Përmbajtja

Jap me qira katine e shtepis 100m2 kati i -III- Te Parku i Qytetit ne Prishtine. Kati i shtepis posedon dhoma, kuzhin, korrdior, banjo, kati i shtepis eshte i mobiluar dhe i ploteson kushtet per banim. Oferta vlen per studenta meshkuj ose punetor meshkuj, çmimi sipas marrveshjes.