Ofroj pune / kujdestare
845

Përmbajtja

Ofroj pune per nje kujdestare per femi, perparsi kan ato kandidate te cilat banojn ne Fushe Kosove, Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa afer zones Industrial ne Fushe Kosove. /qefserep90@hotmail.com/ rpanxhaj@hotmail.com