Ofroj pune / Kontabiliste
341

Përmbajtja

Ballkani Qeramike ofron pune per kontabiliste. Detyrat / mbarvajtja e dokumentacionit, perpilimi i balanceve, te jete ne percjelle te vazhdueshme te stokut dhe te beje mbarvajtjen.
Kushtet / te kete te perfunduar fakultetin, te kete pervoje pune se paku 3 vite ne kontabilitet. Te interesuarit mund te ne kontakojne ne numer telefoni 044992304. Adresa Magjistralja Ferizaj Prishtine KM 8 Ferizaj.