Ofroj pune
818

Përmbajtja

Resataurant Fazani i Praruar ofron pune per kamarier/e, shankist/e, orari dhe pagesa sipas marrveshejs, personat e interesuar per me shume informta rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni, Adresa lagjja Arberi ne Prishtine.