Ofroj pune per Frontend / UI Developer
295

Përmbajtja

Kompania Ornio ofron pune per një UI Developer që ti bashkangjitet ekipit tonë të zhvillimit. Fokusi kryesor do të jetë zhvillimi i komponenteve të User Interface dhe implementimi i tyre duke u bazuar në njohurit/praktikat më të mira. Adresa rruga Aziz Kelmendi nr31/7 ne Prishtine.