Ofroj pune per call Agenta te Gjuhes Gjermane
348

Përmbajtja

Option One ofron pune per call agenta te Gjuhen Gjermane. Ofrojm / Ambient komforte per pune, Page fikse, Bonuse te shumta, Kontrate pune.
Kriteret / Njohje te shkelqyeshme te gjuhen Gjermane, Aftesi komunikimi te shkelqyeshme, Eksperienca e punes perparesi, Fleksibilitet ne pune individuale dhe ne grup. Aplikoni tani dhe behuni pjese e jona, Kontaktoni ne numrin e telefonin, Adresa Rruga Hilmi Rakovica lagjja Bregu i diellit ne Prishtine.