Ofroj pune
661

Përmbajtja

Hotel Pejton ofron pune per dy recepcioniste. Detyrat dhe Pergjegjësitë / Përkujdeset për kryerjen e transaksioneve monetare si dhe kryen të gjitha pagesat sipas procedurave të arkës / Te mirpresin mysafiret, bëjne check in respektivisht check out dhe te pranojn pagesat / Të këtë afetsi të mirë komunikimi / Përgjegjës për pranimin, ruajtjen dhe kontrollimin e materialit të pranuar në recepcion / Përkujdesje të sjellshme dhe profesionale ndaj mysafirëve / Qendron gjithmone i informuar ne lidhje me çmimet e hotelit dhe promocionet aktuale / Informon klientin ne kohe ne lidhje me prenotimet e dhomave. Kualifikime dhe Kërkesa / Njohuri te Gjuhes Angleze / Aftesi shume te mira komunikuese / Aftesi negocim / Fleksibil dhe qasje diplomatike ndaj problemeve / Aftesi per te punuar nën presion / Të këtë afëtsi organizative / I interesuar dhe entuziast për punë / Aftësi për të krijuar raporte të shkëlqyeshme ndër personale dhe punë ekipore / Mosha e preferuar ng 18-30 vjeç. Adresa rruga Pashko Vasa nr14a ne Prishtine. 038222204, 044 308 080, 038 222 228