Ofroj pune
785

Përmbajtja

Kozmetika "ERA" ofron pune për një punetore (f) në kozmetikë, orari i punës një javë paradite nga 08:30h - 16:30h dhe pasdite nga 14:30h-22:30h, pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Kozmetika gjindet brenda qendrës tregtare "ETC" në Fushë Kosovë.