Ofroj pune
249

Përmbajtja

Auto larje Fiat Toplica ofron pune per punëtor, kandidatet duhet te ken pervoj pune në larjen e veturave përparsi kanë persona që banojn afër me Kastriotin ish Obiliqin. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa rruga kresore ne hyrje te Kastriotit ish Obiliq.