Ofroj pune
383

Përmbajtja

Salloni Estethica ofron pune per nje praktikante/nxense me mundesi punesimi ne qenderen tonr dhe e cila ka njohuri apo ka deshir te mesoj keto sherbime si thonje, depilim, vetulla, fenirim dhe grim . Adresa Rruga Sheshi Zahir Pajaziti p/n ne qedner te Prishtines. Info 044/049 344 284