Ofroj pune
2292

Përmbajtja

Buro KastratiI ofron pune per dy asistene femra për zyre. Mosha 18-30 vjeçare. Te ketë te kryer shkollen e mesme përparsi Fakulteti. Te jetë e shkathet dhe te jetë e përgjegjshme në kryerjen e detyrave dhe obligimeve të kompanisë. Detyrat dhe përgjegjsitë / Te kete aftesi të punojë ne grup. Orari i punes nga ora 10:00h / 17:00h, pagesa 300€. Bashkangjitur me CV me foton e kandidates duke dërguar ne kete email adres [email protected] Adresa Rruga UÇK-s te Qafa kati i -II- ne Prishtine.