Ofroj pune
717

Përmbajtja

evroTarget L.L.C ofron pune per nje klient të madh gjerman në sektorin e energjisë, ne jemi duke kërkuar 20 kolegë të dedikuar dhe të motivuar TOP. Gjermanishtja juaj dhe shqiptimi juaj janë të shkëlqyera / Ju sjellni shumë ndjeshmëri / Ju pëlqen të telefononi / Ju jeni të lumtur të përgjigjeni për kërkesat e klientit për e-mail / Ju jeni të orientuar drejt klientit / Duhet të keni hyrë brenda për të lënë një koment / Ju jeni të hapur, të besueshëm dhe mund t'i trajtoni konsumatorët shumë mirë. Çfarë ofrojmë / Pagesa shumë e mirë dhe pjesëmarrja në bonus / Sigurimi shëndetësor / Ndihma ushqimore /Kontrata e punësimit afatgjatë dhe një punë e sigurt / Një mjedis pune shumë të mirë / Një ekip i shkëlqyer / Mundësitë për zhvillim / Dhe shumë më tepër. Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në hr@evrotarget.com Adresa Rr. Alpet Shqiptare pn ne Prishtine info 038 406 700.
Für einen großen deutschen Kunden im Energiebereich suchen wir 20 TOP engagierte und motivierte Kollegen. Was bringst du mit. Dein Deutsch und deine Aussprache sind super / Du bringst viel Empathie / Du telefonierst gerne / Du beantwortest gerne alle Kundenanliegen per E-Mail / Du bist Kundenorientiert / Du erkennst was die Kunden brauchen und kannst im Inbound verkaufen / Du bist offen, zuverlässig und kannst mit Kunden sehr gut umgehen. Was bieten wir an. Sehr gute Bezahlung und Beteiligung am Bonus / Krankenversicherung / Verpflegungsgeld / Langfristiger Arbeitsvertag und eine sichere Arbeitsstelle / Ein sehr gutes Arbeitsklima / Ein tolles Team / Entwicklungsmöglichkeiten / Und vieles mehr. Bewerben Sie sich, indem Sie Ihren Lebenslauf an folgende Adresse senden hr@evrotarget.com