Ofroj pune
1068

Përmbajtja

Mobileria NITI ofron pune per puntor me pervoj pune per veshjen dhe montimin e garniturave ne fabrik te mobileve. Kushtet e punes jan te mira po ashtu dhe paga me marrveshje. Adresa Rr Nene Tererza ne Fushe Kosove