Ofroj pune per 2 punetore
1590

Përmbajtja

Baby Shop Teddy ofron pune per 1 shitese/f dhe 1 rrobaqepse/f.

Kandidatet e interesuara duhet të plotësojnë keto kushte:

- Kandidatja duhet të ketë të kryer arsimin e mesëm / të lartë.
- Kandidatja duhet të ketë eksperiencë ,përvojë pune në shitje
- Kandidatja- Shitësja duhet të ketë njohuri të avancuara në kompjuter (Microsoft Word, Excel, Power Point, etj).
- Kandidatja duhet të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe të jetë në shërbim të shkëlqyeshëm ndaj klientëve.
- Te jet e perkushtueshme ndaj detyrave te punës
- Te ketë njohuri në gjuhë te huaja.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

- Kujdesi ndaj klientëve dhe ofrimi i shërbimeve.
- Aftësi organizuese dhe e aftë të punojë në grup

Adresa Rruga Lidhja e Pejes ne Fushe Kosove