Ofroj pune
3016

Përmbajtja

Vllezerit Gashi Dekor ofron pune per nje rrobaqepse ne mobileri. Kandidatja duhet te ket pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Milloshev