Shesim dhe montojm kamera te siguris
489

Përmbajtja

Kompania Flocam ofron shitjen dhe montimin e kamerav te siguris dhe alarmeve private. Te interesuarit mund edhe te na vizitojn ne shoow roomin qe gjindet ne Kodren e Trimav 200 metra me lart se shkolla fillore Asim Vokshi ne Prishtine. Kemi llojshmeri te ndryshme dhe ofrojm zgjedhje per çdo shtepi apo lokal ose biznes