Ofroj pune
129

Përmbajtja

Restorant "Te Mollat" ofron pune per menaxher, kandidati duhet te ket pervoj pune sepauki 3-5 vjeç, mosha e preferuar 25-35 vjeÇ. Orai dhe pagesa me marrveshje. Adresa: lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine./poemabedra@hotmail.com