Ofroj pune / Recepsioniste
1126

Përmbajtja

Pozita : Recepsioniste

Detyrat dhe përgjegjsitë:
● Mirëpret mysafirët,
● Përgjigjet në telefonata dhe e-mail,
● Kryen pagesën dhe faturimin për shërbimet e hotelit,
●Siguron ambient sa më miqësor për mysafirët.

Aftësitë:
●Njohja e gjuhës angleze,
●Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese,
●E motivuar për punë,
●Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office.

Ne ju sigurojmë kushte të mira pune dhe pagë meritore.

Te gjithë të interesuarat për këtë pozitë duhet të dërgojnë CV-në dhe një fotografi të tyre në e-mail adresën: info@venushotel-ks.com