Ofroj pune
506

Përmbajtja

G&H Dialog ofron pune per IT per zyrat ne Prishtine.
Kushtet e kandidatit. Kushte pune te favorshme dhe pagë të kënaqshme. Kontratë të rregullt pune sipas Ligjit të Punës të Republikës së Kosovës. Ambiente moderne dhe komode si dhe staf professional. Për të aplikuar lutemi të dërgoni CV në adresën tonë të email-it info@ghdialog.de si dhe adresën tuaj të Skype pasi intervista do të zhvillohet nëpërmjet Skype.
Mos hezitoni, aplikoni tani dhe bëhuni pjesë e stafit tonë.
Adresa Rr. Tirana lagjja Pejton ne Prishtine