Ofroj pune
1661

Përmbajtja

Konditoria - fabrika e tortave dhe ëmbelsirave ofron punë për këto pozita në kompani.
Agjent i shitjes, Shofer, Dekorues i tortave, Pasticier, Enëlares. Për më shumë informata dergoni CV-në tuaj në [email protected] ose na vizitoni në zyret tona në Mitrovicë, rr. Ali Zeneli.
Gjithashtu e hapim edhe mundësine për punë praktike në të gjithë sektorët e fabrikës.