Jap me qira lokalin 35m2 kati perdhese / Prishtine
1726

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 35m2 kati perdhese lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine. Lokali eshte afer shkolles dhe eshte i pershtshem per shum lloj veprimatri biznesi. Çmimi sipas marrveshjes.