Jap me qira lokalin 30m2 kati perdhes / Prishtine
1015

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 30m2 kati perdhes lagjja Ulpian ne Prishtine. Lokali posedon hapsir punuse dhe banjo, lokali eshte i pershtshem per shume lloj veprimatri biznesi, çmimi 200€