Shes lokalin 130m2 kati i pare / Prishtine-a
30

Përmbajtja

Shes lokalin 130m2 kati i pare Rruga B ne Prishtine. Lokali posedon WC dhe eshte i pershtsehm per shume lloj veprimatri biznesi. Çmimi sipas marrveshjes.