Ofroj pune
896

Përmbajtja

Eco Term ofron pune per nje mjeshter ose instalues te nxemjeve qendrore me pervoj, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr. Beteja e Koshares nr.66 ne Peje.