Ofroj pune
839

Përmbajtja

Hamburger "Jeta" ofron pune per nje kamarier, shankist dhe nje ndihmese kuzhinjere, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: perball Ministris se Arsimit ne Prishtine.