Shes minibusin dizel,
1657

Përmbajtja

Shes minibusin dizel, viti i prodhimit 2008, ngjyra e bardhe, 3 dyer, 19 ulese, dy par goma dimer dhe ver, automjeti eshte ne gjndje te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes.