Ofroj pune
859

Përmbajtja

Kompania Greatwood L.L.C shpallë konkurs për këto pozita:
* Arkitekt
* Shitese
Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: greatwood.ks@gmail.com
Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit: 0 49 531 831 dhe 045 531 831
Aplikacioni për konkurim mund të dorëzohet edhe fizikisht tek kompania Greatwood L.L.C. magjistralja Prishtine Gjilan kilometri 1